Skip to content

Babykamer behang ideeën

Babykamer behang ideeën

Trotse vader of moeder geworden van een baby? Van harte gefeliciteerd! Maar ondanks alle leuke dingen, komt er bij het krijgen van een kind veel meer kijken dat je aanvankelijk zou verwachten. Wat dacht je bijvoorbeeld van babykamer behang ideeën?

babykamer behang ideeDe inrichting van een babykamer begint meestal met babykamer behang ideeën.

Natuurlijk wil een ouder voor zijn kinderen het beste, maar uit praktisch oogpunt kun je wel met een aantal typische baby- en peuterdingen rekening houden.

Babykamer behang ideeën bestaan er in overvloed. Behang met bekende kindervrienden is erg populair, maar ook behang met bijvoorbeeld dieren.

Babykamer behang ideeën zullen van uw persoonlijke stijl afhankelijk zijn.

De ene wil graag een behang met dierenmotiefjes. Kinderen kunnen echter in een fase komen dat ze alle knuffels een kus willen geven voor het slapengaan en soms breidt zich dat dan uit tot het behang. Lief, maar tijdrovend. Andere ouders hechten er weer aan dat kinderen snel gaan leren. Als je die kant uit wil kan je op Peperkoek.net zeker wat leuke inspiratie opdoen!

Babykamer behang ideeën met een educatief karakter kunnen daarom ook mogelijk zijn. Wat dacht u van een behang met het alfabet, om uw kind al vanuit de wieg kennis te laten maken met al die letters?  Veel succes met het maken van uw keuzen!

Iets leuks doen met de muur

Wil je iets leuks doen met je muur? Dan heb je ook de optie om te werken met een mooie wandplank. In de kinderkamer van mijn zus Inge staat er bijvoorbeeld een wandplank met daarop alle snapbackpetten van haar man, inclusief ééntje met de initialen van hun kleine spruit. Prachtig, en zelfs een leuk idee denk ik als je nog geen pettenverzameling hebt. Bij een winkel als deze kan je trouwens een pet laten bedrukken zoals je zelf wil – dus een prachtig startpunt!