Babykamer ideeën muur

Babykamer ideeën muur

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een gezellige bedoening. Het bedje, behang, vloerbekleding, accessoires. Maar wat hangen we aan de kale muur. Alvast hier wat babykamer ideeën muur.

Creaties aankopen

Niet zo creatief? babykamer ideeën muur zijn tegenwoordig gemakkelijk in diverse winkels te vinden. Verwijderbare stickers bijvoorbeeld treft u in alle vormen en kleuren. Ze zijn niet duur en makkelijk aan te brengen en zonder schade te verwijderen.Met letters en cijfers kunt u de naam en geboortedatum aanbrengen. Twee leuke babykamer ideeën muur!Hetzelfde voor gedichtjes of teksten. Online kunt u uw eigen versje op verschillende maten en kleuren laten afdrukken. Heel uniek!

Zelf aan de slag

Hebt u een vaste hand en kunt u goed tekenen en schilderen? Zet uw babykamer ideeën muur dan om in een muurschilderij. Nijntje en Winnie The Phoe doen het goed. Of u neemt de print van het geboortekaartje. U kan de muur ook schilderen met magnetische verf. Dan hebt een een wand waar u zelf spullen kunt ophangen. Hetzelfde geldt voor bordkrijtverf. Eerst gaat u wat tekenen, daarna zal uw peuter dit wel overnemen.Bent u handig in behangen? Wist je dat je een afbeelding kunt laten drukken op behangpapier? Net een reusachtige foto. Succes met uw babykamer ideeën muur!