Skip to content

Babykamer inrichting ideeën

Babykamer inrichting ideeën

Als u een baby verwacht wilt u uiteraard de babykamer van te voren mooi ingericht hebben. Het is mogelijk om een volledige babykamer aan te schaffen, maar veel unieker is om uw eigen babykamer inrichting ideeën te gebruiken om een babykamer naar eigen smaak in te richten.

Babykamer inrichting ideeën

Welke ideeën zijn er?

Enkele babykamer inrichting ideeën zijn om de muur prachtig te beschilderen en/of te beplakken. U kunt daarbij denken aan dieren uit de dierentuin, beren, de naam van uw baby of een zachtblauwe lucht met witte wolkjes.

Er zijn verschillende muurstickers verkrijgbaar, maar u kunt ook uw creativiteit de vrije loop laten en een kwast ter hand nemen. Andere babykamer inrichting ideeën zijn bijvoorbeeld om een mobile te plaatsen boven de wieg of voor het raam, of om een mooie kleurrijke mat te voorzien op een vaste plaats waar je de prachtige schommelstoel van je kleine spruit een plaats wil geven.

Of kleine tastbare schilderijtjes in 3D op te hangen met veel vormen en kleuren.

Nog meer babykamer inrichting ideeën voor kasten en de commode. Van een saaie kast of commode kunt u zelf een vrolijk exemplaar maken.

U ziet, er zijn tal van babykamer inrichting ideeën. Ga uit van vele vormen en kleuren omdat uw baby na korte tijd deze kleuren en vormen gaan herkennen.