Skip to content

Leuke ideeën babykamer

Leuke ideeën babykamer

Wanneer er een baby opkomst is ben je natuurlijk helemaal in de wolken. Je gaat op zoek naar leuke babykleertjes, je maakt een lijstje van alle spullen die je voor de verzorging nodig hebt en je moet gaan verzinnen hoe je de babykamer gaat inrichten. Vooral het laatste zorgt nog weleens voor hoofdbrekens en daarom geven wij je een paar leuk ideeën babykamer.

leuke babykamer ideetjesLeuke ideeën babykamer meubels

Babykamers zijn er in verschillende soorten en maten en vaak kiezen de aanstaande ouders voor een neutrale baby kamer. Misschien komt er namelijk nog een tweede of willen ze van te voren nog niet weten welk geslacht het kindje is. Om toch iets origineels te creëren hebben wij leuke ideeën babykamer meubels.

Laat bijvoorbeeld een logo ontwerpen (via deze service, bijvoorbeeld) voor je kindje en laat deze in meubels terug komen. Ook een leuk idee voor je babykamer is om zelf een wandmeubel te maken waarin je een uitklapbare commode maakt en daar omheen zeeën van kastruimte. Je zal dan wel een beetje een handige harry moeten zijn, iets wat natuurlijk niet voor al onze lezers het geval zal zijn.

Andere leuke ideeën babykamer

Wanneer de basis van de kamer neutraal is kan je de kamer opvrolijken door gekleurde accessoires te gebruiken. Leuke ideeën babykamer inrichting zijn bijvoorbeeld felgekleurde dekentjes of de muur volhangen met fotolijstjes in allerlei verschillende vormen en verschillende kleuren.